Vrijdag 1 september

Speciaal voor de jeugd is de entree in de feesttent op de vrijdagvond gratis, het DJ duo Stapelgek gaat de boel op z’n kop zetten.

Dit steengoede feestconcept zorgt keer op keer voor een interactie-explosie met de dansvloer, doordat jij kan stemmen op je favoriete muziekgenre. Zo krijg jij altijd de beste en meest herkenbare muziek voorgeschoteld met een verrassend energieke twist! Deze twee dj's/mc's hebben meer dan 10 jaar ervaring met entertainen in binnen- en buitenland en weten daarom ieder feest tot een onvergetelijke ervaring om te toveren.

Bij Stapelgek bepaal jij wat de dj's draaien! Aan beide kanten van het podium vind je een muziekgenre met daarbij een doorzichtige buis. Stapel je lege drinkbeker in de buis bij jouw favoriete genre en je hebt gestemd!

Ook als er niet met wegwerpbekers gewerkt wordt, kan je stemmen. O.a. happy hardcore, 00's, nederrap of één van de andere 23 muziekgenres; ieder kwartier kan je tussen twee genres kiezen. Het genre met de meeste stemmen wint. De dj's draaien nu hits uit dit muziekgenre en jij kan alweer de volgende kiezen. Feest gegarandeerd!

Onder de 16 jaar ben je van harte welkom maar dan wel alleen onder toezicht van een volwassene, neem je vader, moeder, oom of opa en oma ook gezellig mee.

Zaterdag 2 september

Wegens groot succes vorig jaar zal ook deze editie Coverband Amplifier zaterdagavond in de feesttent zorgen voor een fantastische show, hierbij komen de hits van verschillende bekende artiesten en bands voorbij, variërend van Nederlandse meezingers, `80`s & `90`s tot aan de huidige Top 40 muziek.

Naast Amplifier zal de feestavond ook deels gevuld worden door de heren van Polderrad. Met de meeste gekste muziekstijlen verzorgen de mannen voor u een fantastische avond vol met muziek en gekkigheid met voor ieder wat wils. De DJ en de 2 MC  presentatoren maken van elk feest  een daverend succes! Een avondvullende show waarbij op het podium een door een motorfiets  aangedreven Rad de meest gekke muziekstijlen worden bepaald. De DJ draait vanuit zijn DJ Booth “een doorgezaagde Mini Cooper”! Met de meeste gekste muziekstijlen verzorgen de mannen voor u een fantastische avond vol met muziek, confetti kanonnen, gekkigheid en gadgets met voor ieder wat wils.