Foodtrucks

Crimiclownsfood

Wij zijn twee vriendinnen en runnen sinds een jaar onze foodtruck en dat doen we met heel veel passie en liefde voor eten. We bereiden alles vers vanuit onze foodtruck. We staan bekend op festivals om onze heerlijke wraps krokante kip. Ook staan we bekende om onze naam crimiclownsfood. We hebben in een jaar tijd een goed en heerlijk concept opgezet waar wij mega trots op zijn.

Worldof Coffee and Beans

Ontstaanvanuit passie voor koffie “het zwarte goud” is in 2018 World of Coffee andBeans opgericht. Een unieke combinatie van mobile espressobar met een koffie branderij. 


Maak een praatje met de barista en leer de fascinerende wereld achter koffie als drankkennen, van oorsprong tot eindproduct. Van koffie inkopen, smaak bepalen doorzelf te branden, tot verkoop is het hele proces in eigen hand.   


Wij hebbeneen uniek assortiment koffie varianties. Maak kennis met de cold brew varianteen koud gezette koffie met een zacht zoete smaak maar 7 x meer caffeine dan espresso.


Laat jeverrassen met een ijs koffie/ frappé of een roze,- gele,- blauwe,- of eenpandan latte. Zowel koud als warm heerlijk. 


World ofCoffee & Beans werkt uitsluitend met biologisch afbreekbare materialenzoals PLA plastic en  papieren bekers ( biologisch afbreekbaar encomposteer baar )