Sponsors


Het Dorpsfestival wordt mede mogelijk gemaakt door

Het WinTfonds is er voor jou en mij, de inwoners van Swifterbant.Heb je een idee om de leefbaarheid en vitaliteit van Swifterbant te versterken?
Of dat een nieuwe activiteit is, of dat je iets nodig hebt voor het voortbestaan van je club, vereniging, stichting, groep of initiatief, doe een aanvraag bij het WinTfonds Swifterbant!

Van den Berg Afvoerputten BV biedt een totaal assortiment afvoersystemen voor binnen en buitenshuis. De ervaren afvoer specialisten helpen met persoonlijke aandacht de juiste afvoer te kiezen voor jouw project, of het nu om een badkamer, grootkeuken of industriële toepassing gaat er is altijd een passende afvoer mogelijk.

Las- en Konstructiebedrijf Niekamp B.V. is een bedrijf, dat gespecialiseerd is in het aanleggen van leidingwerken voor blusinstallaties, al doet de naam iets anders vermoeden. Dit varieert van grote blusgasinstallaties bij distributiecentra, datacenters en off-shore windplatformen, tot keukenblussystemen bij restaurants.

Bikes & Repairs, de fietsspecialist voor Swifterbant en omstreken.

Bikes & Repairs is een onafhankelijke fietsenwinkel in het winkelcentrum van Swifterbant. Persoonlijke aandacht en uitstekende service staat hoog in het vaandel en mede vanwege het uitgebreide assortiment geniet het bedrijf zeer veel bekendheid.

Ons doel is om energie te geven om mensen, voertuigen en machines in beweging te brengen en te houden. Of je nu een klant, gast of collega bent, we willen dat je je gezien, gehoord, gewaardeerd en serieus genomen voelt. Want bij Van Staveren staan we voor oprechte persoonlijke aandacht. Samen maken we het verschil!

Dibbelink advies & bestrijding plaagdieren uw specialist in ongediertebestrijding. Werkzaam in gemeente Dronten, Lelystad, Harderwijk, Zeewolde en omgeving. Jouw lokale ongediertebestrijder.

Claassen Kunststof Kozijnen biedt de complete service van voorbereiding tot afwerking en nazorg. Met persoonlijke aandacht helpen de ervaren adviseurs je de beste kunststof kozijnen voor je woning te kiezen. Ook voor vragen over bijvoorbeeld onderhoud kan je altijd terecht. Loop eens binnen voor een kop koffie of thee bij de showrooms in ‘t Harde (Gelderland) en Swifterbant (Flevoland).

Sinds 1889 houdt Timmerman BV zich bezig met mechanisatie en innovatie van techniek in landbouw en grondverzet. Dat betekent een opgebouwde ervaring en kennis van meer dan 130 jaar in een open en verantwoord familiebedrijf. De klantenkring bestaat uit een netwerk dat graag zaken doet met een betrouwbaar en sterk dienstverlenend bedrijf. Van oorsprong houdt het bedrijf zich bezig met machines - nieuw en gebruikt - en met een groot onderdelenassortiment.

Het bedrijf in het kort: de drie broers telen peen, uien, aardappels, tarwe en grasklaver op circa 120 hectare grond in en rondom Swifterbant. Daarnaast doen ze loonwerk voor derden: gewasbescherming, beregening en rooien van tulpen en peen

Kijlstra Betonmortel levert beton aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Of het project nu groot of klein is, de vakmensen maken en brengen het graag voor u.

Fifty Nine Drains bent u aan het juiste adres als het om afvoer van water gaat, in welke vorm dan ook.En…..uit voorraad leverbaar, dus wat anderen beloven…doen wij!

Weevers Mechanisatie  investeert al bijna 60 jaar in de toekomst van de landbouwmechanisatie in provincie Flevoland. Logisch, want Flevoland is een gebied dat belangrijk blijft voor de voedselproductie.

Na jaren lang kozijnen te hebben geproduceerd voor con-collega's zijn wij ons sinds 2019 gaan focussen op het totaalpakket. Dat wil zeggen het leveren en monteren van aluminium kozijnen. Dit alles uiteraard vanuit onze eigen hoogwaardige productieruimte waar wij u overigens graag uitnodigen.

Pumpkings teelt Hokkaido en Kabocha pompoenen, van hoge kwaliteit op speciaal geselecteerde percelen. Pumpkings teelt in eigen beheer, eigen mensen controleren de teelt van het zaaien tot en met het oogsten. Naast de teelt zijn ook de opslag, verwerking en verkoop in eigen hand.

Primofin is sinds 1975 actief in de aardappelen, groenten en fruit. Van grond tot mond naar bestemmingen wereldwijd.

Primofin is sinds jaren gespecialiseerd in het wassen en verpakken van aardappelen voor de consumptie.

Vader en zonen van Gils hebben in 2019 hun dromen laten uitkomen, vanaf dat moment kunnen ze met trots zeggen dat ze voor u klaar staan in de prachtige slijterij-wijnhandel in Swifterbant en in Lelystad. Slijterij van Gils biedt u een ruim assortiment, met het mooiste bieraanbod van Flevoland en de prachtigste wijn aangesloten aan de wijnkring.nl

Teelt van granen, peulvruchten, oliehoudende zaden. Teelt van aardappels, suikerbieten en overige wortel- en knolgewassen. Loonwerk in akker- en tuinbouw. Verhuur van stallingsruimte

Door de klant snel te bedienen, hoge mate van flexibiliteit te geven, hoge veiligheidsgraad te bieden tegen een zo laag mogelijke huurprijs geloven wij in dit concept dat de klant een veilige en juiste manier heeft om zijn waardevolle spullen op te slaan.

Bij 5VOOR12 denken we met je mee. Of eigenlijk met je vooruit. Want onze keuzes van nu, maken later het verschil. Of je nu je huis wilt verkopen, je droomhuis zoekt of een taxatie wilt laten uitvoeren Wij helpen jou doordachte keuzes te maken en coachen je naar jouw volgende stap.

Verzekeren is een keuze

Zo luidt niet alleen ons motto, dit ervaar je ook in onze dienstverlening. Wij zien verzekeren als een samenspel tussen jou als verzekerde en ons als adviseur. Iedere verzekering behandelen wij als een nieuwe aanvraag. Dat doen we heel bewust. Een nieuwe kennismaking is natuurlijk niet altijd nodig. Even terug naar de tekentafel vinden wij daarentegen erg verstandig.

Als handelsonderneming in minitractoren en aanbouwwerktuigen bieden wij u een zeer diverse en constant wisselende voorraad aan. Maar let op; naast minitrekkers en aanbouwwerktuigen verkopen wij nog iets anders, namelijk service. U kunt bij VM Service dan ook terecht voor persoonlijk advies en begeleiding, zowel vóór als na uw aankoop.

Wij zijn een Boerderijautomaat in Swifterbant. We verkopen o.a.

 aardappelen, groente, fruit, boerenkaas, eieren, biologische producten, streekproducten, bloemen en/of planten, honing, sapjes en drankjes. 

Supergoedkoop tanken, dat is waar SuperTank voor staat. Onze tankstations zijn goed bereikbaar voor alle soorten van transport. Snelheid, tankgemak, veiligheid, kwaliteit én hygiëne dat bieden wij op meer dan 25 SuperTank tankstations.

Wilt u ook bijdrage doen aan het Dorpsfestival Swifterbant, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.