Jeu de Boules wedstrijd


Tijdens het Dorpsfestival organiseert de Stichting Flevoboulers een Jeu de Boules wedstrijd. Deze wedstrijd wordt gehouden op vrijdag 1 september vanaf 14:00 uur. Er worden drie ronden gespeeld van elk 45 minuten en met de pauzes daartussen hopen we rond half zes klaar te zijn. Wilt u ook deelnemen aan deze wedstrijd? Dat kan. Geef u daarvoor uiterlijk 25 augustus op via flevoboulers@gmail.com. Enige vaardigheid en kennis van de spelregels is wenselijk, maar u hoeft geen ervaren bouler te zijn! Deelnemers schrijven zich individueel in. We spelen niet met vaste teams, maar in een volledige mix. Dat wat wil zeggen dat er elke ronde geloot wordt wie met wie speelt, en wie de tegenstanders zijn. Na drie ronden wordt de eindstand opgemaakt en zijn er wat leuke prijsjes te verdelen. Het inschrijfgeld bedraagt €2 per persoon en dient contant betaald te worden bij aanvang van de wedstrijd. Ingeschreven spelers dienen zich tijdig te melden voor de wedstrijd, zodat we op tijd kunnen beginnen. De wedstrijdtafel zal vanaf 13:30 uur geopend zijn. Er is een maximum van 40 deelnemers aan de wedstrijd.

 

Bent u benieuwd, maar kunt u, of wilt u niet deelnemen aan de wedstrijd, kom dan rustig even kijken op die vrijdagmiddag. Tijdens de pauzes kunt u zich laten informeren over het spel en de mogelijkheid om ook deel te nemen aan onze wekelijkse activiteiten. Ook bieden we tijdens de pauzes de toeschouwers de mogelijkheid om eens te testen hoe moeilijk (of makkelijk) het is om de ballen zo dicht mogelijk bij het doel te krijgen. In beide pauzes zal er een kleine aanmoedigingsprijs zijn voor degene die het doel het dichtst weet te benaderen!

 

De Stichting Flevoboulers faciliteert het spelen van Jeu de Boules in Swifterbant. Onze banen liggen bij dorpshuis De Steiger en het deelnemen daar is vrijblijvend, laagdrempelig en vooral gezellig. Kijk ook eens op onze website: www.flevoboulers.nl of loop een keer langs bij De Steiger op maandagochtend, vrijdagavond of donderdagmiddag (afhankelijk van de weersomstandigheden).