Het Dorpsfestival Swifterbant verwelkomt jong en oud op vrijdag 30 augustus voor het epische Mud Festival. Bereid je voor op een uitdagende 5 kilometer obstakel run door Swifterbant, geschikt voor alle leeftijden. De tickets worden binnenkort te koop aangeboden, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent om dit avontuurlijke evenement niet te missen! We kijken ernaar uit om samen met jou te genieten van een dag vol modder, plezier en onvergetelijke ervaringen.


Het Mud Festival in Swifterbant is een evenement voor jong en oud waar plezier en modder hand in hand gaan. Bezoekers kunnen via hun tickets vooraf de starttijden kiezen om zo de drukte te overbruggen. Het is belangrijk om minimaal 30 minuten voor de gekozen starttijd aanwezig te zijn, zodat alles soepel kan verlopen.


Kinderen onder de 10 jaar zijn van harte welkom op het festival, maar moeten wel begeleid worden door een volwassene. Zo kan iedereen op een veilige en verantwoorde manier genieten van een dag vol modderige avonturen. Trek je oude kleren aan en bereid je voor op een unieke ervaring bij het Mud Festival in Swifterbant!

Trotseer uitdagende obstakels en ploeter door modderige parcoursen tijdens dit unieke evenement. Na afloop van je prestatie ontvang je als beloning een speciaal Mud Festival T-shirt bij de finish.


Geef tijdens het bestelproces je maat op, zodat je verzekerd bent van een perfect passend aandenken. Trek je stoerste outfit aan en doe mee aan deze smerige, maar oh zo leuke beproeving. Verzamel je vrienden, daag jezelf uit en vier je overwinning in stijl met je welverdiende Mud Festival T-shirt!

unsplash