Deelnemers braderie

Webshop voor woonaccessoires, kaarsen, (ansicht)kaarten, spullen voor kind/baby, stationery, gifts en nog veel meer.

Wij hebben een geweldige collectie, van diademen en elastische haarbandjes tot haarelastieken en antislip haarspeldjes! 🎀 Bekijk onze setjes haardspeldjes voor alle leeftijden: 3 cm voor 0-2 jaar, 4 cm voor 1,5-3 jaar en 5 cm vanaf 3 jaar!

Ons bedrijf richt zich op Aromatherapie, een gezondheids-ondersteunende therapie met etherische oliën. Ik geef ontspannende massages en geef advies op het gebied van aromatherapie.

Sokkenwol.net is een webshop. Hier verkopen wij prachtigebollen wol van hoge kwaliteit waar je onder andere sokken van kunt breien. Doorde vrolijke kleuren is het een feestje om te breien en waar te dragen. Naast devrolijke gekleurde bollen wol verkopen wij ook spaarpotten van Pomme Pidou.Deze spaarpotten zijn ook voorzien van vrolijke kleuren die met de handzijnaangebracht.

Wij houden van koken en bakken en hebben een unit bij Polder Living&Lifestyle waar wij “Kookspulletjes……..en meer” verkopen.

Tjoepies is een jong bedrijf uit Dronten die op 1 september haar online deuren open doet. Tjoepies levert diverse traktaties voor kinderen. Bestel kant- en klare pakketjes of stel zelf een leuk pakketje samen. Leuk voor op de opvang, op school of bijvoorbeeld als meegeef cadeautje na een kinderfeestje.


Daarnaast biedt Tjoepies diverse kleine cadeautjes aan, wisselend assortiment afhankelijk van aanbod en seizoen. De creatieve kant van Tjoepies vind je terug in epoxywerk. Diverse sleutelhangers, decoratie beeldjes, bewaarbakjes voor bijvoorbeeld oorbellen of als tandendoosje, waxinelichthouders etc.


HomemadeByChoopy is de uit de hand gelopen hobby van jam maken. Ontstaan in de corona periode, gemaakt van 2e kansjes groente en fruit.

Al meer dan 20jaar innoveren wij het schoonmaken! JEMAKO staat voor reinigingsoplossingen vantopkwaliteit, voor gecontroleerde productienormen en advies op het hoogsteniveau.


Overal in Duitsland en ook in veel andere landen in Europa vertrouwenhuishoudens op de prestaties en hoge effectiviteit van JEMAKO vezels, doeken enreinigers. Sinds 1999 zijn wij uitgegroeid tot een van de groten binnen de branche voor reinigingsproducten.


JEMAKO ontwikkelt producten die niet alleen schoonmaken, maar zelf ook schoon zijn.Onze reinigingsoplossingen zijn in harmonie met mens & natuur. Samen metonze klanten, distributiepartners, medewerkers en leveranciers nemen wij verantwoordelijkheid voor een schoneretoekomst.


Schoonmaken hoeft geen karwei te zijn. Om altijd een zo goed mogelijk resultaat te behalen, moet je echt JEMAKO in huis hebben.

Mijn naam is Wendy Freese en sinds 2020 ben ik begonnen met mijn webshop La Muchacha. Ik verkoop de leukste inpak spulletjes. Zoals cadeaupapier, stickers, cadeauzakjes en ansichtkaarten. Daarnaast is een van mijn best verkochte producten de wasparfum en de allesreinigers. Sinds kort heb ik ook houten tekst borden en textielspray aan het assortiment gevoegd.

Mijn naam is Maaike.
Sinds juni 2021 ben ik mijn eigen webshop gestart. 
Wat al een langere tijd een droom is. 

Met veel passie zoek ik de leukste kinderkleding voor je uit. Hier vind je dan ook de leukste kinderkleding en diverse trekker shirtjes voor een leuk prijsje! 

Ook deelnemen aan de bradie? vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.